Haladás

2013.11.12. 16:00

Műfüvön játszik a Haladás

Szombathely - A labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában szerdán 13.30-kor az Illés Akadémia műfüves pályáján a Haladás a Lombard Pápát fogadja.

Pum András

A találkozóra eredetileg 15 órakor a Rohonci úton került volna sor, ám az utóbbi napok esőzései miatt a Szombathelyi Haladás vezetői úgy döntöttek, a centerpályát kímélendő, az Illés Akadémia műfüvére viszik a meccset. A rendőrség azonban csak úgy engedélyezte a találkozó megrendezését, ha szurkolók nem lesznek a pálya területén, így ők a kerítésen kívülről nézhetik a mérkőzést. A G-csoportban egyébként jelenleg a Lombard Pápa az első nyolc, a Haladás a második hét ponttal – az első kettő jut tovább. Szeptemberben Pápán a hazaiak 2-0-ra nyertek a zöld-fehérek ellen.

– Célunk, hogy továbbjussunk és tavasszal is szerepelhessünk a Ligakupában – jelezte Artner Tamás, a Haladás mestere. – Éppen ezért komolyan vesszük az összecsapást, és erős csapattal állunk fel. Egyértelműen a győzelem a célunk. Nem ideális, hogy a műfüvön kell futballoznunk, de miután még két bajnokink is lesz az idén, nem kockáztathattuk meg, hogy kárt tegyünk a stadionban. Sérültünk nincs, Mursits eltiltott. Medgyes és Németh Márió az U19-es, Dombó, Szakály, Gyurján, Ugrai, Radó az U21-es válogatottal készül, így az elkövetkező időszakban mindössze egy tucat játékossal tudunk edzeni.

Összeállítás: Rózsa – Schimmer, Tóth P., Devecseri, Bosnjak – Rajos, Simon, Iszlai – Nagy G., Andorka, Tóth L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!