menetrendváltozás

2019.10.30. 08:15

Figyelmesen tervezze meg utazását az elkövetkező hétvégén!

Péntek, munkaszünet és szombat, aztán szombat és munkaszünet, majd vasárnap – körülbelül így néz ki a következő négy nap a közösségi közlekedésben.

Vas Népe

Érdemes tájékozódni a szeptemberi indulás előtt

Fotó: Horváth Balázs

November elseje, mindenszentek munkaszüneti nap, ezzel háromnapos lesz a hétvége. Ezért – valamint az iskolai tanítási szünet miatt is – változik a közösségi közlekedés, az autóbuszok és a vonatok menetrendje Vas megyében is az elkövetkezendő időszakban.

Szerdán a tanítási szünet szerinti munkanap van a buszokon és a szokott hétköznapi rend a vonatokon.

Október 31-én, csütörtökön a pénteki menetrend lesz érvényben a vonatokon, az autóbuszok pedig a hét utolsó tanítási szünetes munkanapja szerint járnak.

November elsején a munkaszüneti nap rendjének megfelelően közlekednek az autóbuszok, míg a vonatok elsején szombati menetrendet követnek a MÁV és a GYSEV vonalain is.

November 2-án, szombaton „szabadnap lesz a buszmenetrendben”, és ünnepnapi rendben járnak a vonatok.

November 3-ával, vasárnappal áll vissza a megszokott ritmus: a hét első munkanapját és a hét első tanítási napját megelőző munkaszüneti nap szerinti rendben indulnak és érkeznek az autóbuszok, a vonatok pedig a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!