Ho-Ho-ho-hó!

2021.12.05. 22:36

Mindenki megnyugodhat: nem covidos a Mikulás

Kedves videóval készült az Országos Mentőszolgálat a Mikulás érkezésére: mielőtt beszánkázhatott volna az országba, letesztelték koronavírusra.

Újabb megmosolyogtatóan bájos videóval örvendeztette meg Facebook-oldalán a követőit az Országos Mentőszolgálat: ezúttal az derült ki, hogy még a Mikulás esetében sem járnak el felelőtlenül, bizony a bölcs, öreg Mikulást is csak akkor engedhetik be az országba, ha két negatív covidtesztet sikerül produkálnia. Éppen ezért

a mintavevő egységek már akkor készen álltak a dévai mintavételi ponton, mikor a mentőhelikopter leadta az értesítést: a Mikulás szánját látták felbukkanni Magyarország légterében.

Szerencsére azonban nincs okunk félbehagyni a cipők suvickolását, ugyanis a Mikulás gyors- és PCR-tesztje is negatív eredményt hozott, így tovább is engedték, hogy kioszthassa ajándékait a jó gyerekeknek - írja a Metropol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában