Bulvár-celeb

2023.06.27. 06:30

Aggódnak a rajongók: válságban Young G Béci házassága?

Megszólalt Mészáros Norina, őszintén bevallotta, mi a helyzet.

MW

Forrás: TV2

Mészáros Norina az Instagram-oldalán árulta el, hogy bizony akad mosolyszünet náluk is a férjével, az elmúlt időszakban pedig már kezdett elmérgesedni köztük a viszony...

Bizony még a legjobb kapcsolatokban is előfordulnak hullámvölgyek, ahogy most Young G Béci és Mészáros Norina esetében is: Béci másfél hónapra elutazott Kanadába, hogy egy kis "szünetet" tartsanak.

Bár az utazás nem volt titok a rajongók előtt, az viszont villámcsapásként ért mindenkit, hogy mosolyszünet van a két híresség között - írja a Ripost.

Minderről Norina számolt be az Instagram-oldalán, miután valaki megkérdezte tőle: hogy bírja Béla nélkül?

Én még jól, mert az utóbbi időben minden hülyeségen összevesztünk. Szerintem jót tesz a távolság és az idő a kapcsolatunknak

– reagált röviden, majd a következő posztjában hosszasabban is kifejtette a dolgot.

 

"Minden happy és nem elválni készülünk! Egy egészséges kapcsolatban vannak viták, ez normális dolog. Sokat voltunk együtt az utóbbi időben, stresszes heteink voltak, és mindenért beszóltunk a másiknak. Most ez a másfél hónap különlét megerősíti a kapcsolatunkat" – tette hozzá a sztáranyuka, aki szeretett volna véget vetni az aggódó üzeneteknek, ezért elárulta azt is, mit csinál Béci Kanadában.

Mint kiderült, Béci nemcsak vakációzni utazott el.

Nekem rengeteg rokon kint él, és intéztek neki fellépéseket! Plusz gondolkodunk, hogy egyszer kiköltözünk, és most felméri a terepet. Azért nem mentünk vele, mert Rebe bölcsis, nem akartam megszakítani. Én edzek és rengeteg dolgom van!

- fogalmazott Norina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában