Bulvár-celeb

2023.08.09. 16:18

Véget ért egy tündérmese: elválnak Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai

A sztárséf tudatta a szomorú hírt közösségi oldalán.

MW

Forrás: Metropol

Fotó: Nagy Zoltán

Krausz Gábor és Tóth Gabi külön utakon folytatják, de a kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik - írja posztjában az énekesnő férje.

Az álompár hat évvel ezelőtt éppen Valentin-napon találkozott, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. Bár sokszor szerepeltek az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek. 

Ám úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson - írja a Bors.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!

– olvasható Krausz Gábor közleményében.

Gabi és Gábor 2019-ben még a világ legboldogabb emberei voltak. Hannaróza megszületését igazi csodának tekintették, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnőnek nem lehet gyereke. A család a gyermek születésekor még albérletben lakott, épp az idei év tavaszán, márciusban vásárolták meg az első közös otthonukat...

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában