Rendőrségi akció

2022.01.27. 12:54

Ékszerbolti rablás Debrecenben: hajtóvadászat indult az elkövetők után, így fogták el őket (videó)

A feltételezett elkövetők megpróbáltak elmenekülni, de a rendőrök a nyomukba eredtek.

A debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megverték egy ékszerüzlet tulajdonosát - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Közölték: a rendőrség ügyeletére 2022. január 27-én 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost. A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt. A rendőrök azonnal a keresésükbe kezdtek. Nem sokkal később az egyenruhások Debrecenben a Csapó utcán érték utol a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött. A két férfi, ekkor el akart futni, de nem járt sikerrel, az egyenruhások elfogták őket.

Mindkét férfit előállították a kapitányságra, ahol kihallgatásuk megkezdődött. 

Korábban történt:

Meg nem erősített információik szerint rablási kísérlet történt Debrecen belvárosában csütörtökön a délelőtti órákban - írta a haon.hu.

Úgy tudjuk, a Hatvan utcai ékszerüzletnél történtek összefüggésben lehetnek azzal a katasztrófavédelem által nemrég közzétett balesettel, melynek során három parkoló járműnek hajtott egy személyautó a Csillag utca és Csapó utca találkozásánál.

Az utóbbi helyszínre a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!