Krimi

2024.03.10. 14:24

Vérforraló, mit csinált ez az autós a büntetőfékezés után (videó)

A komoly büntetések ellenére még mindig akad egy-egy sofőr, aki hirtelen fékezéssel próbálja megleckéztetni autóstársát.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Évek óta súlyosan szankcionálják a büntetőfékezést, a komoly bírság mellett pedig még a jogosítványát is elveszítheti az, aki megszegi a szabályokat. Van, akit azonban még ez sem riaszt vissza. 

Néhány nappal ezelőtt a Biatorbágy felé vezető úton egy Ford sofőrje jobbról megelőzte az előtte haladó autóst, majd akkorát fékezett, hogy a társának le kellett térnie az útról, sőt, a felvétel tanúsága szerint még a kormányt is ráhúzta a vétlen autósra. 

Az esetről a Budapesti Autósok érintett olvasójának fedélzeti kamerája videót is készített - derül ki a Tények.hu cikkéből.

Biatorbágy felé haladtunk, amikor egy Ford Focus jobbról bevágott elénk, majd mikor dudáltam, illetve jeleztem neki, hogy baleset veszélyesen megy elkezdett büntetőfékezni. Feljelentést mindenképpen fogok tenni, mivel elegem van az ilyen fajta viselkedésből és az útra se való! Remélem a rendőrség a videó alapján eljárást indít

– írta a sofőr.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában