Labdarúgás

2023.10.18. 11:41

Úgy néz ki az ősszel biztosan nem játszik nemzetközi kupameccset Schäfer András

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Szabó Miklós

A 24 éves szombathelyi focista néhány év alatt igazi legendává vált, és kedves, mégis harcias stílusával és bravúros játékával azonnal a szurkolók szívébe focizta magát. Hogy mekkora szívvel tud küzdeni a fiú, jól bizonyítja a fotó, amely immáron a hazai futball egyik legmeghatóbb és legikonikusabb képe lett - írja a Ripost.

A vasi származású futballistára azonban mostanában rájár a rúd, ugyanis már hosszú ideje nem tud felépülni a sérüléséből.  A magyar válogatott középpályás életében a tavalyi idényben egyik sérülés a másikat követte. Klubja, a német Union Berlin jelenleg nem nevezte őt a Bajnokok Ligája-keretébe. Az Union Berlin a rekordgyőztes Real Madrid, az olasz bajnok Napoli és a portugál Braga ellen küzd a BL-csoportkörben. Schäfer kimaradása azt jelenti, hogy ősszel biztosan nem játszik nemzetközi kupameccset. Ha az Union megéri a kupatavaszt, a folytatásra már nevezheti a magyar középpályást - olvasható a Riposton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!