Labdarúgás

2024.01.29. 11:31

Ismét a közösségi médián zrikálta Schäfer András Szoboszlai Dominikot: „mindig csak másol”

Jó barátok, gyakran húzzák egymás agyát. Ezúttal Schäfer Andráson volt a sor.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Mint az ismeretes, nagyon jó viszonyt ápol a két válogatott futballista, Szoboszlai Dominik például Liverpoolba szerződését először a csapattársak közül a szombathelyi kötődésű Schäfer Andrásnak mesélte el, pedig akkor még hétpecsétes titok volt. A két játékos remekül megérti egymást a pályán és azon kívül is, hiszen hasonló korosztály és bár még szemtelenül fiatalok, már most sokra vittek, TOP bajnokságokban szerepelnek hétről-hétre. 

Hétvégén egyébként mindketten remekeltek, Schäfer újra az Union Berlin kezdőcsapatában kapott helyet, és a gólpasszának köszönhetően nyerték meg a Darmstadt elleni létfontosságú mérkőzést a Bundesligában. Szoboszlai pedig szögletből varázsolta csapattársa fejére a labdát a Liverpool Norwich elleni FA-kupa mérkőzésén. Érdekesség, hogy Schäfer a 62., míg Szoboszlai a 63. percben jegyezte az asszisztot.

A berlini csapat magyar középpályása pedig ismét megragadta az alkalmat, hogy zrikálja egy kicsit barátját a válogatott csapatkapitányát:

Mindig csak másol

- írta az X-en a 24 éves játékos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!