vaol.hu podcast

2024.02.10. 12:00

Az Andalgó zenekar, nem andalog! A siker kapujában

Három fiatal tehetség, Léhárt Míra, Polgár Patrik és Magyar Marcell, létrehozta az Andalgó nevű formációt, ami már most ismerősen csenghet vasi körökben, de országosan is elismerést szereztek.

Gáspár Eszter

 A kezdetben még duóként zenélő együttes, egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik. 2023-ban több mint ötven koncertet adtak országszerte.

Az új év új lehetőségeket hoz a fiatal zenészek számára, akik most zenekarrá formálódnak.

A formáció annyira sikeresnek bizonyult, hogy a zenekar elindult A Dal 2024-es versenyén, ahol bejutottak a top 30 közé.

Szombaton A Dal 2024-című versenyen hallhatják a zenekart. Fülbemászó zenével hódítanák meg a zsűri és a közönség szívét.

A Vigyen a szél című dalukról azt mondták, hogy nagyon közel áll hozzájuk, ugyanis ez az első olyan saját szerzeményük, ahol már mind alkotótársként is részt vettünk a munkálatokban.

Hallgassák meg a teljes podcast beszélgetést, ahol többet megtudhatnak arról, hogyan találkoztak és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!