Jó kapcsolat

2024.03.25. 07:00

Schäfer András képpel vágott vissza Szoboszlai beszólására

Ismert, a két labdarúgó nem először zrikálja egymást nyilvánosan.

Vaol.hu

Forrás: MW

Fotó: Árvai Károly

Vicces képpel válaszolt Szoboszlai Dominik zrikálására a magyar labdarúgó-válogatottba másfél év kényszerszünetet követően visszatért Schäfer András – vette észre a Nemzeti Sport. Ismert, az Union Berlin középpályása a Törökország elleni Eb-felkészülési mérkőzésen betalált az ellenfél kapujába, ám a bíró les miatt érvénytelennek ítélte a gólt - írta a mandiner.hu.

A válogatott csapatkapitánya nem volt maradéktalanul elégedett a csapat teljesítményével, de mérkőzést követően már felszabadultan nyilatkozott, és Schäfer meg nem adott góljára úgy reagált, hogy ha „Séfi” a súlyos sérülését követően 

„a rehabilitációja alatt nem kondizott volna annyit, akkor lehet, hogy a válla nem lógott volna be”.

 Erre a megjegyzésre reagált Schäfer az alábbi képpel (nem mintha a lenti összehasonlítás alapján ilyen photoshop-tuningra volna szüksége):

Schäfer András és Szoboszlai Dominik barátsága egyébként közel egy évtizede tart, a két labdarúgó a 2015/2016-os idényben még szinte gyerekként a együtt szerepelt az MTK utánpótlás-egyesületében. Kettejük szoros kapcsolatát jól érzékelteti, hogy Szoboszlai játékostársai közül először Schäfernek mondta el, hogy a Liverpoolhoz szerződik. 

A barátsághoz persze egymás rendszeres zrikálása is hozzátartozik, és nem ez volt az első ilyen eset

A két sportoló régóta jó barátságot ápol.
Forrás: Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!