VN-rendezvény

2017.11.28. 17:17

Finomságok fél áron

Csütörtökön senki se induljon el otthonról a Vas megye kártyája nélkül, felmutatása ellenében ugyanis több szombathelyi vendéglátóhely ötven százalékos kedvezményt kínál a fogyasztásból.

Tersztyánszky Krisztina

Horváth Melinda pincér kínálja az ebédet. Fotó: Unger Tamás

 

Horváth Melinda pincér kínálja az ebédet. Fotó: Unger Tamás

Az újszerű akcióhoz két közkedvelt szombathelyi vendéglátóegység csatlakozott: az Il Gallo Nero Étterem és a Mészáros Cukrászda. A Rumi úti étteremben csütörtökön 15 és 21 óra között kedvünkre válogathatunk az étlapról, és az ételekért csak a felét fizetjük. Több mint féltucatnyi leves, izgalmas hús- és halételek, olaszos tésztás fogások és saláták kínálkoznak az étlapon, – csak tudjunk dönteni a sok lehetőség között. Az édességek kedvelőit pedig a patinás Mészáros Cukrászda várja, tortákkal, krémesekkel, fagylaltokkal. Az előttünk álló hidegebb napokra utalva Mészáros Gábor azt üzeni vendégeinek: minden termékünket ajánljuk a hűvös időben is, mivel minden finom édesség melegséggel tölt el, ha kellemes környezetben fogyaszthatjuk, együtt barátainkkal szeretteinkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!