Időjárás

2023.02.07. 07:26

A kemény mínuszok ellenére kisüt a nap kedden Vas vármegyében

vaol.hu

Fotó: © Unger Tamás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint túlnyomóan napos időben lesz részünk, csak hazánk keleti, délkeleti felében lehet időszakos felhőzetnövekedés. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet napközben a Dunántúlon és a keleti megyékben élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű. Késő estére -6 és -1 fok közé csökken a hőmérséklet. Az OMSZ egyelőre nem adott ki figyelmeztetést Vas vármegyére. 

 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A fagyos idő és a megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a koponyeg.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!