balesetek a hétvégén

2017.11.27. 12:49

A pályaelhagyásos balesetek hétvégéje volt

Személyautók ütköztek szalagkorlátnak, hagyták el az úttestet, majd borultak árokba. Hat műszaki mentést hajtottak végre a megye tűzoltó egységei a hétvégén.

Fotók: Simon István

A katasztrófavédelem beszámolója szerint : személyautó ütközött össze Szombathelyen, a Jókai Mór utcában pénteken délelőtt. A balesetben négyen megsérültek, őket a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították. Az ütközés következtében az egyik autóból hűtővíz folyt az úttestre. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az egyik autó áramtalanítását elvégezték, felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt hűtőfolyadékot, majd segítettek a forgalmi akadály megszüntetésében. A mentés idején az érintett útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom.

Személyautó csapódott árokba Körmenden az Ipari úton, pénteken délután. A balesetben nem sérült meg senki. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd csörlő segítségével kerekeire állították, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.

Úttestet elhagyva az árokba csapódva állt meg egy autó Répcevis és Peresznye közötti úton pénteken délután. A balesetben egy ember megsérült. A balesethez a répcevisi önkéntes és a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották. A tűzoltók áramtalanították az autót, majd csörlő segítségével kerekeire állították.

Tűzcsapnak, majd egy nyolc méteres fenyőfának csapódott egy autó Celldömölkön a Szalóky Sándor utcában szombaton hajnalban. A celldömölki önkormányzati tűzoltók a balesetet szenvedett járművet áramtalanították, majd felszámolták a forgalmi akadályt. A vízmű szakemberei a sérült tűzcsapot elzárta.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M86-os autóúton Vasegerszeg közelében vasárnap délután. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az ütközés következtében olaj folyt az úttestre. A balesethez a répcelaki önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet, felitatta az ütközés következtében az úttestre folyt olajat, majd megszüntette a forgalmi akadályt. A műszaki mentés idején a forgalom fél útpályán haladhatott.

Személyautó letért az útról, majd a tetejére borulva állt meg Szombathely és Nárai közötti úton hétfőn hajnalban. A balesetben a jármű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd csörlő segítségével kerekeire állították. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában