a lakóházra is átterjedtek

2018.01.25. 14:15

Kigyulladt egy műhely Toronyban, egy autó porig égett (FRISSÍTVE)

A műhely teljesen kiégett, és a lakóházra is átterjedtek a lángok Toronyban csütörtök délután.

Simon István

Simon István

 

Simon István

Valószínűleg a műhelyben álló Audi A3 személyautó gyulladt ki. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, három hegesztéshez használt gázpalackot is ki kellett hozniuk az épületből, illetve egy palackot a lakók menekítettek ki.

Simon István

A ház tetőszerkezete is lángra kapott, ennek az izzását szüntetik meg jelenleg.

Simon István

Az oltás és az utómunkálatok ideje alatt Toronyban az Ady Endre út egy szakaszát teljesen le kellett zárni, a forgalmat elterelik.

Simon István

A TEK is besegített a munkába, részletek itt!

  • Befejezték a munkálatokat a szombathelyi hivatásos tűzoltók Toronyban, az Ady Endre utcában, ahol korábban egy huszonnégy négyzetméteres, műhelynek használt melléképületben álló gépkocsi égett ki teljesen. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek a műhellyel egybeépített lakóépületre is átterjedtek. Emiatt a lakóház tetőszerkezetének megbontása is szükségessé vált. A tűzoltók a melléképületből egy szén-dioxid-, egy oxigén- és egy acetilénpalackot hoztak ki, az utóbbit folyamatos melegedése miatt mesterlövészek lőtték ki. A melléképület födémje megrogyott, ezért a tűzoltók aládúcolták a tetőszerkezetet.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában