rendőri ellenőrzés

2018.02.04. 20:44

Eltiltották őket, úgy vezettek, egyikükről kiderült, hogy körözik

Két autós is eltiltás hatálya alatt ült volán mögé szombaton, pechjükre rendőri ellenőrzést kaptak, az egyikükről kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, és az is, hogy körözik. Voltak más ittas sofőrök is szerte a megyében.

VN

Az egyik férfi kőszegi, a másik vasszilvágyi, mindkettőjüket eltiltották korábban a járművezetéstől, mégis kocsiba ültek szombaton. Egyiküket a 87-es főúton, a másikat Vasszilvágyon állították meg. Mindkét sofőrt őrizetbe vették és szabálysértési eljárás indult ellenük. A kőszegi autósról kiderült az is, hogy a Kőszegi Rendőrkapitányság körözte, és nem mellékesen az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Ő büntetőeljárásra is számíthat, „járművezetés ittas állapotban vétség” elkövetésének alapos gyanúja miatt.

Ittas sofőrt Szombathelyen és egyet Szentgotthárdon is fogtak a rendőrök, ugyancsak szombaton. Az alkalmazott alkoholszonda mindkét sofőrnél pozitív értéket mutatott, ellenük is büntetőeljárást indítottak. Szintén ittas volt az az autós, aki négy járművet rongált meg, miközben a Deák Ferenc utcában közlekedett személygépkocsijával. Természetesen azonnal elvették a jogosítványát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában