Frissen Vasból

2021.04.01. 18:28

Bútorok égtek egy csepregi erkélyen

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint három tűzesethez riasztották a Vas megyei tűzoltókat szerdán.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

Szombathely

Három darab tuja égett egy szombathelyi temetőben a Jáki úton szerdán reggel. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az ott tartózkodók az oltást megkezdték. Az egységek egy puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

Csepreg

Családi ház erkélyén raklapbútor és berendezési tárgyak égtek Csepregen, a Bercsényi utcában szerdán délután. A csepregi önkormányzati tűzoltók az izzást egy vízsugár segítségével eloltották. A lángok a családi házra nem terjedtek át. Az egység az oltást követően hőkamerával átvizsgálta az épületet, de további izzást nem tapasztalt.

Pinkamindszent

Romos épület tetőszerkezetének maradványai és a mellette lévő növényzet égett Pinkamindszenten, a Fő utcában. A körmendi hivatásos és a pinkamindszenti önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek egy vízsugárral a tüzet eloltották, megakadályozva, hogy a lángok átterjedjenek az épület többi részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában