Frissen Vasból

2021.12.05. 09:00

Félreértés miatt többször a nő életének kioltásával fenyegetőzött egy férfi egy Jánosháza közeli településen

A Sárvári Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy félreértés miatt többször veszélyesen megfenyegetett egy nőt egy Jánosháza közeli településen, 2021 májusában.

vaol.hu

Fotó: pixabay.com

A vádirat szerint a sértett fényképeket mutatott a telefonján egy ismerősének, amikor a vádlott a közelükben motorozott. A vádlott azt hitte, hogy a sértett videó felvételt készített róla, ezen feldühödött, megállt a motorral és kiabálni kezdett a sértettel, majd kis idő után hazament.

A vádlott hamarosan visszatért a helyszínre egy kerékkulccsal, amit fenyegetően lóbált, és azt kiabálta a sértettnek, hogy tudja hol laknak, éjjel rájuk gyújtja a házat, illetve, hogy elássa a sértettet. A vádlott ismét hazament, majd újra visszatért a helyszínre, ekkor egy husángot vitt magával és azzal fenyegette a sértettet, hogy agyonveri.

A sértett végül kihívta a rendőröket.

A Sárvári Járási Ügyészség 70 nap elzárás kiszabását indítványozta abban az esetben, ha a vádlott beismeri a bűnösségét a váddal egyezően az előkészítő ülésen és lemond a tárgyalásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában