Frissen Vasból

2021.05.27. 10:20

Lopott kerékpárok tulajdonosait és két férfit keres a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képeken látható fiatal férfiak, valamint a kerékpárok tulajdonosainak felkutatásában.

vaol.hu

Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a képeken látható két fiatal férfi 2021. február 21-én 1 óra 15 perc körüli időben, Szombathelyen, a vasútállomás épületének főbejárata melletti nyitott kerékpártárolóból tulajdonította el a felvételeken látható kerékpárokat.

Fotók: police.hu

A feltételezett elkövetők kb. 18-25 év körüliek. Az egyik férfi rövid, sötét hajú; akinek mindkét kezén sérülésből adódó kötés volt; kék színű farmernadrágot és kék színű pulóvert viselt. Társa világos hajú; vékony testalkatú; sötét színű, vékony kabátot; valamint szürke színű kapucnis pulóvert viselt.

A szombathelyi rendőrök keresik továbbá a képeken látható, ezidáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező, narancssárga színű, férfi vázas, Btwin Rockrider 340 márkájú, mountain bike típusú, 000001130516 vázszámú kerékpárt, valamint egy fekete színű, férfi vázas, Laux Jack márkájú kerékpárt, amelyeket Sárvár belterületén találtak meg.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat, vagy személyeket felismeri, valamint tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában