Frissen Vasból

2021.08.24. 13:30

Eltiltás hatálya alatt közlekedett az engedély nélkül elvitt traktorral Oszkó és Pácsony között

A 29 éves férfival szemben több bűncselekmény miatt is eljárás indult a Vasvári Rendőrkapitányságon.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: police.hu

Telefonon érkezett bejelentés 2021. augusztus 23-án, a reggeli órákban, mely szerint Oszkó belterületén egy ingatlan udvaráról egy traktort eltulajdonítottak. A járőrök nem sokkal a bejelentést követően, az Oszkó és Pácsony közötti útszakaszon megállították a gépjárművet, amelyet egy 29 éves férfi vezetett. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető a traktort a tulajdonos engedélye és beleegyezése nélkül vitte el.

A sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, mivel őt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől már korábban eltiltotta. A vasvári rendőrök a személyt előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak – adta hírül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában