Frissen Vasból

2021.08.12. 21:00

Nagy sebességgel kisodródott és felborult egy autó Szombathelyen – fotók

Horváth Istvánné

Fotó: HI

Csütörtökön este egy Skoda személyautó haladt a nyomok alapján nagy sebességgel a Bem József utcában a Paragvári utca irányából, amikor egy kanyargós részen egy S-kanyarban az autó megcsúszott, a sofőr ellenkormányzott, de nem tudta visszanyerni uralmát a gyorsan haladó jármű felett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, áthajtott egy füves területen és egy fának ütközve a bokrok közé borult.

Fotók: HI

Az autóban információink szerint hárman utaztak, közülük ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A jármű a nyomok alapján feltehetőleg jóval a megengedett sebesség felett haladt ott, ahol nem csak az út kanyargós, de gyalogátkelőhely is van.

Fotók: HI

Szerencsére ebben az időben épp nem jött szemből sem jármű és a füves területen sem tartózkodott senki. Úgy tudjuk, hogy a Skoda utasai egy közeli kocsmából érkeztek, de információink szerint a sofőr nem volt ittas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában