Frissen Vasból

2021.11.17. 10:00

Apukájának akart vacsorát vinni – fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

Egyedül indult útnak az a zalai kisfiú, akinek kétségbeesett édesanyja hívta a rendőröket hétfőn este. Mint kiderült, a gyerek csak vacsorát szeretett volna vinni dolgozó édesapjának.

zaol.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Elizaveta Galitckaia

A police.hu szerint, a Gyenesdiáson szolgálatot teljesítő rendőröktől egy kétségbeesett asszony kért segítséget 2021. november 15-én 18 óra 10 perckor, aki elmondta, hogy miközben otthonában 10 hónapos gyermekét altatta, a nappaliban játszó 5 éves kisfiát pár perc leforgását követően már nem találta az ingatlanban, aki a lépcsőházban elhelyezett kerékpárjával indulhatott útnak és azóta sem került elő.

Az egyenruhások haladéktalanul a kisgyermek keresésére indultak, akit fél óra alatt Keszthelyen, a Csapás úti körforgalomnál épségben meg is találtak egy állampolgár segítségével, aki bejelentést tett, hogy egy kisfiú az út szélén kerékpározik – írja a police.hu-ra hivatkozva a zaol.hu.

Az ijedt fiúcska elmesélte, hogy csak vacsorát szeretett volna vinni az este is munkát végző édesapjának, aki biztosan éhes, ezért magához vett egy kis sült paprikát, édesanyjának nem szólt semmit, kinyitotta a bejárati ajtót és kijött a lakásból, az ételt beletette a biciklije kormányán lévő kosárba, felkapcsolta rajta a világítást, majd így indult el a lépcsőházból ki az udvarra, majd az utcára.

A keszthelyi rendőrök a gyermeket épségben átadták az édesanyjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában