Frissen Vasból

2021.11.07. 08:35

Fotók, videó – Porig égett egy kamion Celldömölkön

Porig égett egy kamion tegnap éjjel, a keletkezett hőtől még egy tizenöt méterre lévő kuka is lángra kapott és egy autó is megrongálódott.

VN

Fotó: Kráter ÖTE

Kigyulladt és teljesen ki is égett egy műanyag granulátummal megpakolt kamion péntek éjszaka az Építők útján. Éppen a közelben tartózkodtak a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai, akik a rendőrség kérésére, egy mágnes horgászok által a partra húzott gránát miatt biztosították a helyszínt. A polgárőrök a hatalmas robbanásra figyeltek fel, ami Hadászi Zsolt, az egyesület vezetője szerint, kifejezetten rémisztő volt, tekintve, hogy éppen egy gránát mellett álltak.

Azonnal értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédőket, de szóltak a mentőknek is, utóbb ugyan kiderült, hogy a parkoló kamionban nem ül senki, ezt azonban ekkor még nem lehetett tudni. Az oltást a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltók kezdték meg, akik két fecskendővel vonultak a helyszínre, utánuk érkezett a sárvári erősítés. A tűz erejét és a hő nagyságát jól mutatja, hogy egy közelben parkoló fehér Audi Q7 is megrongálódott, illetve lángra kapott egy szemetes kuka is az égő kamiontól tizenöt méterre.

Fotók, videó: Kráter ÖTE

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/granatot-fogtak-ki-magneshorgaszok-celldomolkon-5451656/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában