Frissen Vasból

2021.11.07. 08:35

Fotók, videó – Porig égett egy kamion Celldömölkön

Porig égett egy kamion tegnap éjjel, a keletkezett hőtől még egy tizenöt méterre lévő kuka is lángra kapott és egy autó is megrongálódott.

VN

Kigyulladt és teljesen ki is égett egy műanyag granulátummal megpakolt kamion péntek éjszaka az Építők útján. Éppen a közelben tartózkodtak a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai, akik a rendőrség kérésére, egy mágnes horgászok által a partra húzott gránát miatt biztosították a helyszínt. A polgárőrök a hatalmas robbanásra figyeltek fel, ami Hadászi Zsolt, az egyesület vezetője szerint, kifejezetten rémisztő volt, tekintve, hogy éppen egy gránát mellett álltak.

Azonnal értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédőket, de szóltak a mentőknek is, utóbb ugyan kiderült, hogy a parkoló kamionban nem ül senki, ezt azonban ekkor még nem lehetett tudni. Az oltást a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltók kezdték meg, akik két fecskendővel vonultak a helyszínre, utánuk érkezett a sárvári erősítés. A tűz erejét és a hő nagyságát jól mutatja, hogy egy közelben parkoló fehér Audi Q7 is megrongálódott, illetve lángra kapott egy szemetes kuka is az égő kamiontól tizenöt méterre.

Fotók, videó: Kráter ÖTE

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/granatot-fogtak-ki-magneshorgaszok-celldomolkon-5451656/

 

Ezek is érdekelhetik