Tragédia

2022.03.25. 11:08

Halálos baleset történt a szomszédos megyében, felborult autó alá szorult a sofőr

Suzuki Swift típusú személyautó tért le az útról és borult fel péntekre virradóan négy óra tájt Gellénházán az Erdei utcában, a gellénházai sofőr a helyszínen életét vesztette .

Police.hu, zaol.hu

Forrás: ZMRFK

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Csóbor Katalin rendőr hadnagy a zaol.hu érdeklődésére közölte, hogy a gépkocsival egy 28 éves férfi Sárhida irányából érkezve az Erdei utcában a balra ívelő kanyarban balra letért az útról, betonkorlátnak ütközött, majd az autó az Erdei utca melletti szervizútra zuhanva a tetejére borulva állt meg. 

 

A balesetről reggel hat óra tájt érkezett a bejelentés. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a gépkocsi alá szorult sofőrt a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók emelték ki - írja a Zala megyei portál. 

 

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki a balesetről:

 

Egy 28 éves helyi férfi 2022. március 25-én  4 óra körül Sárhida irányából Gellénházán az Erdei utcában  közlekedett egy személygépkocsival. Eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről és tetőlemezére borulva érte el nyugalmi helyzetét. A baleset következtében a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu.

 

A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában