Baleset

2022.09.12. 14:41

Ketten megsérültek, amikor felborult egy autó Zsédeny közelében - fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Hétfőn kora délután egy Toyota személyautó haladt Sárvár felől Zsédeny irányába a 84-es főúton, amikor a jármű egy előzésből tért vissza a jobb oldali sávba, de a balra ívelő kanyarban az autó a jobb oldali padkára hajtott, ahonnét a sofőr egy hirtelen mozdulattal próbált visszatérni az útra. 

A manőver közben az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, ami sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról és egy kis árokba hajtott, ami miatt felborult. A jármű végül az út melletti mezőgazdasági területen állt meg a tetején. Az autóban ketten utaztak, mindketten megsérültek, a mentők az elsődleges információk szerint könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel szállították a szombathelyi kórházba őket. 

A műszaki mentésben a sárvári tűzoltók is részt vettek, a mentés és a helyszínelés idején félpályán, váltakozó irányban haladhatott a forgalom rendőri irányítás mellett a 84-es főút érintett szakaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában