Tűzeset

2023.04.09. 18:29

Csánigban égett ki egy melléképület, négy PB-gázpalackot hoztak ki a katasztrófavédők - fotók

Vas Népe

Forrás: VN/Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság Facebook-oldala

Csánig központjában egy 200 négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz, mintegy 100 négyzetméter alapterületen több helyiségben csaptak fel a lángok szombaton. A füstöt több kilométeres távolságból is látni lehetett. Az esethez a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóságot, a sárvári hivatásos tűzoltókat és a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot riasztották. A helyszínről a répcelaki tűzoltók több fényképet is megosztottak közösségi oldalukon. 

Forrás: VN/Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság Facebook-oldala

Információink szerint a katasztrófavédőknek négy vízsugárral mintegy három óra alatt sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet. A mentés során négy PB-gázpalackot is kihoztak a melléképületből. A szakszerű beavatkozásnak is köszönhető, hogy a szomszédos melléképületekre nem terjedt át a tűz, de az épületnek az a része, ami lángokban állt, teljesen megsemmisült. Értesüléseink szerint személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kárral járt a tűzeset, keletkezésének okait vizsgálják. 

Forrás: VN/Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság Facebook-oldala

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában