Közlekedés

2023.05.11. 06:14

Halálos baleset Kőszegnél - Fiatal sofőr az áldozat - Sokkoló fotók!

Információink szerint a Mazda vezetője, aki a helyszínen elhunyt, egy 28 éves tömördi férfi, és Sopronból tartott hazafelé Kőszegre, amikor a baleset történt.

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerda este halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Kőszeg közelében. Információink szerint három autóból álló kocsisor haladt Horvátzsidány felől Kőszeg irányába, amikor a leghátul haladó Mazda személyautó elkezdte előzni a kocsisort. A Mazda előtt egy Skoda haladt, ennek a vezetője figyelmetlen volt és szintén az elöl haladó Citroen előzésébe kezdett, miközben a hátulról érkező Mazda már a Skoda mellett volt. A Skoda a Mazda oldalának ütközött és meglökte azt, ettől a Mazda a menetirány szerinti bal oldali padkára hajtott, ahonnét a sofőr már nem tudta az útra visszakormányozni az autót, lehajtott az út melletti 4-5 méter mély árokba, majd egy bokros-fás területen egy vastag törzsű fának csapódott. A jármű a bal oldali ajtóval találta el a fát, a sofőr pedig beszorult a járműbe, őt a tűzoltók emelték ki az autóból, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Információink szerint a Mazda vezetője, aki a helyszínen elhunyt, egy 28 éves tömördi férfi, és Sopronból tartott hazafelé Kőszegre, amikor a baleset történt.

A rendőrök igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják a pontos körülményeket, a mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában