Elismeréseket is átadtak

2023.09.23. 16:46

Jubileumi ünnepséget tartott a 150 éves szervezett tűzoltóság Sárváron

Sárvári szervezett tűzoltóság megalakulása 150. évfordulója alkalmából a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel és a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal közösen ünnepi állománygyűlést tartott szombaton.

Vaol.hu

Fotó: Ohr Tibor

Az ünneplők a csapatzászló kíséretében vonultak a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság épületétől a Sárvár Arénáig, ahol kezdetét vette az ünnepi állománygyűlés. A rendezvényen Csende Sándor tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott vezetője mutatta be a sárvári szervezett tűzoltóság 150 éves történetét.

 A jubileumon beszédet mondott Ágh Péter országgyűlési képviselő, az Építési és Közlekedési Minisztérium állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselője, valamint Kondora István, Sárvár város polgármestere. Az ünnepi beszédeket követően Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója díszoklevelet és elismeréseket adott át.

Ágh Péter
Fotó: Ohr Tibor / Forrás:  (Fotó: AFP/ Han jingyu / Imaginechina

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában