Kék hírek

2023.10.02. 13:04

Traktor borult az árokba Vasváron, villanyoszlopnak ütközött az autó Salköveskúton, beszorult sofőrt is mentettek a tűzoltók - fotók

Három balesethez riasztották a szombathelyi és a körmendi hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Vaol.hu

Forrás: Körmend HTP

Villanyoszlopnak ütközött pénteken reggel, majd az árokba csapódott egy személyautó a salköveskúti Március 15. téren. A szombathelyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót és annak környezetét. Az egység megállapította, hogy az autó áramtalanítása nem indokolt, valamint a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu-n. 

Jelzőtáblának, majd fának ütközött vasárnap hajnalban és egy árokban állt meg egy személyautó a nagykölkedi Fő utcában. Az autó vezetője beszorult az autóroncsba. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, sofőrjét feszítővágó és nyomatóhenger segítségével, a mentőkkel közösen emelték ki az autóroncsból. 

Szalagfűrészt szállító traktor borult az árokba tegnap délelőtt Vasváron, a Hármashegy III. utcában. A körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a traktor sofőrjét a helyszínre érkező mentők kiemelték. A tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint segítséget nyújtottak a forgalmi akadály megszüntetésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában