Tízmilliárd forint utakra, járdákra parkolókra

2024.04.29. 11:52

Választás 2024: Programot hirdetett Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

Mintegy kétperces videót tett közzé közösségi oldalán Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöljte hétfőn délelőtt, amelyben a legfontosabb célkitűzéseit ismerteti a következő önkormányzati ciklusra. Programot hirdetett: szerinte csak együtt, közösen lehet eredményt elérni

Vaol.hu

Csapatommal együtt azért indulunk a június 9-i választáson, mert hiszünk egy új Szombathelyben. Hiszünk abban, hogy Magyarország kormányának támogatásával Szombathely újra a fejlődés útjára léphet fogalmaz Lenkai Nóra a videós összeállításban. Majd így folytatja: Ahogy a 86-os gyorsforgalmi utat is megépítettük, úgy fogjuk a város útjait, járdáit, parkolóit is felújítani a kormány támogatásával, mintegy 10 milliárd forintból - programot hirdetett a polgármesterjelölt.  

Programot
Programot hirdetett Lenkai Nóra
Fotó: Unger Tamás

Programot hirdetett Lenkai Nóra: csökkenteni kell a prakolódíjakat! 

Céljai között szerepel továbbá a közterületek rendben és tisztán tartása, polgármestersége esetén kiemelt figyelmet kapna a közbiztonság. Lenkai Nóra beszél arról is: megszüntetnék a pazarló gazdálkodást a Városházán, a város pénzét a legszigorúbb feltételekkel használnák fel, átlátható működést biztosítanának. 

A Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltje fontosnak tartja azt is, hogy befektetőkkel és külső források bevonásával ledolgozta lemaradását a város a környező nagyvárosokhoz képest.  

Kitér arra is: Szombathelyen komoly gondot okoz a parkolás. A programja fontos eleme parkolóhelyek és az ingyenes parkolóhelyek számának növelése, a parkolási díjak csökkentése.  

Lenkai Nóra 21. századi várost szeretne 

Hiszek az új Szombathelyben!  Élhetőbb város, tisztább levegő! Még több fa, még több virág! Szombathely a segítés városa, több forrást biztosítunk a szociális területre is.  Pezsgő hangulatú belvárost, tiszta, nyugodt külvárost, 21. századi ipari övezetet, és fiatal egyetemvárost teremtünk, de csak önökkel sikerülhet! ezekkel a gondolatokkal zárul az összeállítás. 

“Hiszek a közösség erejében” 

A kezdetektől az a jelmondatom: csak úgy tudunk eredményeket elérni, ha kikérjük a szombathelyi választópolgárok véleményét. Ezért indítottam márciusban konzultációt a várost érintő kérdésekben ezt már megkeresésünkre mondta el Lenkai Nóra.  A beérkezett több ezer kérdőívet áttekintették és kielemezték, ezek legfontosabb elemei kerültek be a a programba. Nagyon hiszek a közösség erejében. Csak úgy előre lépni, ha mindenki magáénak érzi a programot hangsúlyozta a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában