Elfogás

2024.01.23. 10:27

Drog és alkohol került elő a román kisbuszból a szomszédos vármegyében

Csomagokat és utasokat szállított az a román férfi, akinek autójában kábítószert és több tízliternyi alkoholt is találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei.

Vaol.hu

Forrás: NAV

A NAV Bevetési Igazgatóság közlése szerint a pénzügyőrök az utánfutót vontató román kisbuszt az M1-es autópályáról Hegyeshalomnál terelték le ellenőrzésre. Az autó plafonig pakolt csomagjainak átvizsgálásakor sorra „gyűltek a felhők a sofőr feje felett”. A sorszámozott dobozok egyikéből 50 liter ismeretlen eredetű alkohol került elő, a 23-as számmal jelölt dobozban pedig 4 üvegfiola lapult egy kabátzseb rejtekében - írta a zaol.hu

Az üvegben talált apró fehér golyók még inkább felkeltették a járőrök figyelmét, ugyanis a kábítószergyanús anyag az előzetes tesztelés alapján amfetaminra pozitív lett. A pénzügyőrök az alkoholt lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak. A kábítószergyanús anyagot a járművek utasaival együtt átadták a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában