Őrizetbe vették

2024.01.27. 12:26

Két fiatalt küldött be fosztogatni egy lakatlan házba a szomszédos vármegyei férfi

A pápai nyomozók egy 33 éves férfit őrizetbe vettek, társaival szemben is folyik a nyomozás - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Vaol.hu

Egy velencei férfi tett bejelentést a rendőrségen 2024. január 22-én, hogy az elhunyt hozzátartozójának a lovászpatonai családi házába betörtek, és onnan különböző értékeket tulajdonítottak el - írja oldalán a veol.hu.

A polgárőrökkel együttműködve a rendőrök olyan információhoz jutottak, mely alapján két fiatalembert számoltattak el. 

A 16 és 18 éves lovászpatonai lakosokat egy szintén helybeli 33 éves férfi bízta meg, hogy menjenek be a lakatlan ingatlanba, és onnan értékeket lopjanak el. 

A két fiatal, teljesítve a kérést, több alkalommal is ellátogatott a családi házhoz, ahonnan bútorokat, háztartási eszközöket, festményeket, porcelánokat és egyéb ingóságokat vettek magukhoz, mintegy 8 millió forint összértékben.

A rendőrök a 33 éves férfit is elfogták, előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában