Feljelentét tettek

2024.02.23. 13:11

Brutálisan, eszméletvesztésig megvertek két burgenlandi labdarúgót Szlovéniában

Az árokszállási SC Grafenschachen két labdarúgóját brutálisan megverték és súlyosan megsérültek egy szlovéniai edzőtáborban. A klub ezt megerősítette az ORF Burgenlandnak.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Igor Link

A burgenlandi klub a tavaszi bajnokság előtt felkészülésre utazott a szlovéniai Laibachba. Múlt szombaton, az edzőtábor utolsó napján hirtelen hátulról támadták meg a két játékost egy utcai csapatépítő eseményen. A két labdarúgó arctörést szenvedett. Gerald Ringhofer szakaszvezető szerint az egyik játékos eszméletét vesztette - írja az ORF.

Mindkettőjüket ellátták, majd hazatérésük után további kezelésben részesültek a grazi és az oberwarti klinikákon. Az SC Grafenschachen értesítette a rendőrséget. Az ügy tisztázásra azonban nincs nagy remény, mert a támadásnak nincsenek szemtanúi. 

Az azonban bizonyos, a két játékosnak ki kell hagynia a jövő hétvégi mérkőzést. A klub szerint az pozitívum, hogy nincs maradandó sérülésük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában