Baleset

2024.02.26. 10:42

Elütött egy őzet, majd szívrohamot kapott egy autó vezetője Szombathely határában - fotók

Hétfőn délelőtt egy Kia személyautó haladt Szombathely határában a 87-es úton a Söptei út felől az Ipari út irányába, amikor a jármű elé egy őz futott. A sofőr fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést, elütött egy őzet, majd a járművel megállt az út szélén.

Horváth Balázs

 Az autót vezető 60 év körüli férfi kiszállt, hogy a forgalmas úton fekvő őzet lehúzza az útról, hogy nehogy újabb baleset történjen, majd ezután szólt a vele lévő élettársának, hogy nagyon rosszul érzi magát. Néhány pillanattal ezután a férfi összeesett az út szélén. 

Elütött
A sofőr fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést, elütött egy őzet
Fotó: Horváth Balázs

Az esetet látva több arra járó autós is azonnal megállt, és egy szabadnapos tűzoltó is, akik hívták a segélyhívót és megpróbáltak addig is a bajban lévő férfinak segíteni. Mire a mentők a helyszínre érkeztek, a szívrohamot kapott férfi szíve megállt, de szerencsére sikerült újraéleszteni, majd a mentők stabilizálták az állapotát és a szombathelyi kórházba szállították. 

Úgy tudjuk, hogy a férfi már a hétvégén is rosszul volt, de mivel jobban lett, ezért nem ment orvoshoz.

A baleset következtében az elütött őz elpusztult, vadász szállította el a helyszínről.

@vaol.hu Összefogtunk szombathelyi mentődolgozókkal és rövid oktatóvideókkal segítjük olvasóinkat és TikTok követőinket, hogy ne essenek kétségbe, ha baj van! 🚨🚑 #ambulance #help #segitseg #ujraelesztes #112 #mentok #biztonsag #cpr #defibrillator #oktatovideo #eletmentotudas #eletmentes #vaol #vaolhu #fyp #fy #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang - Vaol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában