Életmentés

2024.02.27. 18:00

Fuldokló kisbabához rohantak a mentők

A bajtársak perceken belül helyszínre értek és megkezdték a baba ellátását. A szülők a fuldokló kisfiú miatt hívták a mentőket.

Vaol.hu

Egy 15 hónapos fuldokló gyermekhez kérték a mentők gyors segítségét , miután a kicsi bekapta és félrenyelte üdítős üvegének egy darabkáját tatabányai otthonukban. 

fuldokló
A szülők a fuldokló kisfiú miatt hívták a mentőket.
Forrás: OMSZ

A fuldokló kisfiú miatt a szülők mentőt hívtak és pontosan követték mentésirányító bajtársunk utasításait az életmentők kiérkezéséig.

A bajtársak  perceken belül helyszínre értek és megkezdték a baba ellátását, ami pillanatok alatt sikerre is vezetett. Ezt követően a mentők megvizsgálták és a szülők segítségével megnyugtatták a kisbeteget, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba. Néhány órával később az édesapa újra felhívta a mentőket, hogy megköszönje a bajtársak munkáját és a mentésirányítónak azt is elárulta, hogy a kisfiú már sokkal jobban van. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk! - olvasható a mentőszolgálat közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában