Döme Zsuzsa

2017.10.09. 22:11

Magyar kutyás olvasnivalót hívtak meg Unterwartba

ALSÓŐR (UNTERWART) Az Állatok világnapja alkalmából Döme Zsuzsa írónőt, költőt hívták meg a településre az UMIZ Magyar Média és Információs Központba.

Tersztyánszky Krisztina

A szerző ezúttal az Eb ugatta történetek Tündérkerti Kedvenc Alíz tollából című könyvét mutatta be az érdeklődőknek. Az első részt az év elején ismerhette meg az őrvidéki közösség, és olyan nagy sikert aratott a kis pumikutyáról szóló kalandos történet, hogy ismét meghívást kapott Alsóőrre.

A szerző ezúttal az Eb ugatta történetek Tündérkerti Kedvenc Alíz tollából című könyvét mutatta be az érdeklődőknek. Az első részt az év elején ismerhette meg az őrvidéki közösség, és olyan nagy sikert aratott a kis pumikutyáról szóló kalandos történet, hogy ismét meghívást kapott Alsóőrre. A könyvbemutatót Kelemen László intézményvezető nyitotta meg. Ezután a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület énekkara Villányi Eszter vezetésével szép magyar népdalokat adott elő. Az írónő részleteket olvasott fel legújabb könyvéből. A már felnőtté vált kutya mindennapjairól, kisebb-nagyobb csínytevéseiről szóló történetek a fiatalokat és időseket egyaránt jól szórakoztatták. A szerző ízes humorral megtartott előadása után dedikálta is a megvásárolt példányokat. Az érdeklődő alsóőri olvasók nemsokára visszavárják Döme Zsuzsát következő művével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában