VN-RENDEZVÉNY

2017.11.29. 10:00

Gourmet csütörtök: akár végigehetjük az étlapot! 

A múzeumlátogatási, strandolási és egyéb kedvezmények után a héten gasztronómiai élményeket kínálunk megyekártyával rendelkező olvasóinknak. A Gourmet csütörtökön, november utolsó napján az Il Gallo Nero étterem és a Mészáros Cukrászda ötven százalékos ételfogyasztási kedvezménnyel várja a kártyatulajdonosokat. 

Tersztyánszky Krisztina

Horváth Melinda pincér kínálja az edédet Tóth Istvánnak és Hajdú Dórának Fotó: Unger Tamás

A Vas Népe és a vendéglátóhelyek vadonatúj akciója új színnel tölti meg a karácsonyi készülődést. Ugye, nem rossz ötlet a bevásárlókörút közben, vagy után egy közös családi ebéd, vagy egy kis sütizgetés?

Horváth Melinda pincér kínálja az edédet Tóth Istvánnak és Hajdú Dórának Fotó: Unger Tamás

Az Il Gallo Nero ötéves múltra visszatekintő, szállodával is rendelkező étterem a Rumi út 21. szám alatt várja vendégeit. Sokan térnek be oda ebédelni, ám a túlnyomó többségük a menüt választja. A vendéglő vezetése szeretné a mostanság népszerű menüztetés mellett visszahozni az á la carte étkezés kultúráját. Az élményszámba menő, ráérős, közös étkezéseket, akár vacsorákat. Ezért november 30-án, a Gourmet csütörtökön 15 órától 21 óráig ötven százalékos kedvezményt kínálnak a Vas megye kártyát felmutató vendégeknek.

S ha már á la carte étkezésről beszélünk, nézzük meg, mi mindennel várja az étterem a késői ebédre, vacsorára betérőket. A szokásosnál gazdagabb levesválasztékkal találkozik az, aki szerint az étkezés nem is igazi leves nélkül. De aki inkább az előételre szavaz, az is olyan finomságok közül válogathat, mint a tatárbifsztek, vagy a velős pirítós. A szárnyasok közül az ínyenceknek mediterrán pulykamellet ajánlja a konyhafőnök, vagy a vendégek kedvencét, a lakkozott csirketekercset. Sertésből a többféleképp elkészített szűzérme a ház specialitása, marhából a steakek csalogatnak. A halételek közt lazacot és fogast találunk, és nem hiányozhatnak az olaszos tésztaételek sem. A salátaválasztékból a tenger gyümölcseivel készült Mediterrán és Kedvenc tűnik ki, magvas csirkecsíkokkal. Aki biztosra szeretne menni, jobb, ha asztalt foglal csütörtök délutánra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában