szombathely

2017.11.24. 09:00

Sok-sok szemüveg meg egy autó

Forgalmasak lesznek (lehetnek) november utolsó napjai a NAV vasi igazgatóságán, pontosabban annak internetes felületén, ugyanis 109 tétel kerül majd kalapács alá.

Bakos Ágnes

Egy személyautót is elárvereznek Fotók: NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Fotó: df

November 27-én kezdődik és 30-áig tart a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága következő online árverése. A végrehajtási osztály 109 ingóságot hirdetett meg adótartozások miatt.

Egy személyautót is elárvereznek
Fotók: NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága

A 109-ből egy tétel egy jármű: egy személyautó, amelyet éppen ma délelőtt nézhet meg az, aki licitálna rá. A kocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból, de még több mint egy évig érvényes műszaki vizsgával rendelkezik és üzemképes állapotban került a telephelyre.

A többi 108 tétel szemüveg: pontosabban 32 szemüveg, 33 napszemüveg és 43 szemüvegkeret.

Változatosak az árak, hiszen például keretet 3 ezer és 18 ezer forintra is felértékeltek. Ahogy az a NAV-árveréseken bevett gyakorlat: az online licit a becsült ár feléről indul. Idén a „szemüvegdömping” után még két tétel kerül kalapács alá a vasi igazgatóságtól, két lefoglalt járműre lehet majd licitálni december 11-étől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában