szombathely

2017.12.12. 17:39

Az identitást erősítenék a város arculati logójával

Több mint harminc előterjesztésről tárgyalt tegnap délutáni ülésén a közgyűlés jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága. A testület egyértett azzal is, hogy kerüljön védelem alá a város arculati logója.

SZMK

Szombathely a magasból. Fotó: M.A.D. - Team

Fotó: M.A.D. - Studio

Ez lehetővé teszi Szombathely egységes népszerűsítését a különböző ajándéktárgyakon, prospektusokon, kiadványokon. A városi önkormányzat újabb Szent Mártonhoz kapcsolódó nemzetközi projekttel kívánja segíteni a helyi identitás, a „szombathelyi érzés erősödését. A bizottság támogatta a hátrányos helyzetben lévő gyermekeket segítő Szent Márton Esélyegyenlőségi Támogatási Program elindítását, az egészségügyi alapellátás továbbfejlesztését, valamint a 2018 és 2022 közötti időszakra szóló civil koncepciót. Elfogadták a költségvetés módosítását és az átmeneti gazdálkodásról szóló rendeletet. Megszavazták, hogy az önkormányzat a mikrovállalkozások támogatására együttműködési megállapodást kössön a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával.

Borítókép: M.A.D. – Team 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában