közlekedés

2017.12.30. 15:04

Ingyen parkolhat, de vasárnap délután már nem buszozhat Szombathelyen

Munkaszüneti nappal kezdődik az újév és érdemes figyelmesen használni a közösségi közlekedés járatait az óév utolsó napján is.

Bakos Ágnes

Forrás: Shutterstock

Fotó: LightField Studios

A MÁV és a GYSEV vonatai is az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek december 31-én, január 1-jén pedig a vasárnapi ütem szerint járnak a vonatok. Január 2-án, kedden már a munkanapokon megszokott módon indulnak a vasúti járatok.

A régiós busztársaság, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ menetrendjében december 31-én vasárnap munkaszüneti menetrend érvényes, Szombathelyen 15 óráig közlekednek a helyi járatok. Január 1-jén reggel 8 órakor indul az első helyi járatos autóbusz és munkaszüneti rend lesz érvényes. Január 2-ától a megszokott rend lesz érvényes.

Aki autózik, jó ha tudja, hogy az ünnepnapokon nem kell parkolójegyet váltani Szombathelyen, vasárnap pedig egyébként sem: így december 31-én és 2018. január 1-jén ismét ingyenes a szombathelyi parkolás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában