Stadion

2017.12.20. 17:07

Már van üzemeltető

A város közgyűlése decemberi rendes ülésén a közbeszerzési pályázat eredménytelensége miatt nem tudott dönteni a Haladás Sportkomplexum üzemeltetőjéről, ezért szerdára rendkívüli ülést hívott össze dr. Puskás Tivadar polgármester.

SZMK

Eldőlt: A Szombathelyi Swietelsky-Haladás a november 25-i, FTC elleni, valamint a december 10-i, Videoton FC elleni bajnokikat az új Haladás-stadion rendezi.

A jogi feltételek tisztázása után a közgyűlés most úgy határozott, hogy a létesítmény beruházóját és tulajdonosát, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.-t bízza meg az ingatlan üzemeltetésével és piaci alapon történő hasznosításával. A társaság eddigi ügyvezetőjének megbízatása az év végén lejár, azt a közgyűlés nem hosszabbította meg, helyette az eddigi gazdasági igazgatót, Ár Jánost választotta meg ügyvezetőnek.

A testület az új ügyvezető számára azt határozta meg feldatul, hogy soron kívül gondoskodjon a sportkomplexum folyamatos üzemeltetéséhez szükséges szerződések megkötéséről, dolgozza ki a társaság üzleti tervét, valamint fogalmazza meg a hosszú távú működésre vonatkozó javaslatokat.

Az év végén lejár a felügyelőbizottság mandátuma is. Az új testület elnöke Illés Károly alpolgármestert lett, tagjai Lendvai Ferenc és Horváth Attila önkormányzati képviselők. Megbízatásuk 2019. december 31-éig szól, és feladataikat díjazás nélkül látják majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában