Elismerés és meglepetés

2017.12.22. 16:33

Oklevelet, ajándékot kaptak a kórházi dolgozók

Nemcsak a képesítést igazoló oklevelüket kapták meg tegnap a kórházi dolgozók, hanem meglepetésként ajándék vásárolási utalványt is.

Merklin Tímea

Ünnepséget rendeztek a kórházban az új képesítések megszerzéséhez, az oklevelek átadásához. Fotó: Nagy Jácint

A Vas Megyei Markusovszky Kórház Regionális Oktatóközpont is, leendő egészségügyi dolgozók képzése is zajlik ott, ezért egészségügyi gyakorlatvezetőkre is szükség van. A kórház 18 munkatársa szerzett most ilyen képesítést, mellettük huszan végeztek el felnőtt intenzív szakápolói tanfolyamot, hogy a modern technikai ismeretek birtokában tudjanak teljesíteni a klinikai munka frontvonalában.

Ünnepséget rendeztek a kórházban az új képesítések megszerzéséhez, az oklevelek átadásához. Fotó: Nagy Jácint

Az orvosi könyvtárban rendezett ünnepségen dr. Nagy Lajos főigazgató köszöntötte a végzetteket, elismerve milyen nagy vállalás volt munka mellett belevágni a tanulásba. Harangozó Bertalan kormánymegbízott kiemelte: a kormányhivatal elkötelezetten támogatja a kórházat küldetésében, ami a megyei betegellátásban rá hárul. Az egyik kurzuson 800, a másikon 900 ezer forintba került egy-egy ember képzése. Karamánné dr. Pakai Annamária, a pécsi képzés itteni vezetője elmondta: a PTE idén 650 éves, a dolgozók büszkék lehetnek rá, hogy ilyen nagymúltú egyetemhez kapcsolódik a végzettségük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában