Katasztrófavédelem

2018.01.05. 11:39

Háromszor mentettek a tűzoltók csütörtökön

Három műszaki mentésnél volt szükség a körmendi és a szombathelyi hivatásos tűzoltók segítségére csütörtökön.

Fotó: Illusztráció

Árokba csúszott egy autóalkatrészeket szállító személyautó Körmenden, a Mónus Illés utcában csütörtökön délelőtt. A balesetben a jármű vezetője nem sérült meg. A körmendi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, amíg az autómentő elszállította a sérült járművet – olvasható a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Családi ház pincéjébe szivárgott a szennyvíz Szombathelyen, a 11-es Huszár úton délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor öt centiméteren állt a szennyvíz a helyiségben. Felderítették a szivárgás helyét, majd megszüntették azt.

A mentőknek nyújtottak segítséget a tűzoltók Vassurányban csütörtökön az esti órákban, ahol egy idős ember nem tudott ajtót nyitni. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az előszoba ablakát betörve bejutottak a lakásba, kinyitották a dupla bejárati ajtót, majd átadták a sérültet a mentőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában