Köbli Tamás atya

2018.01.04. 16:59

Kijelölték az Őriszentpéteri Plébánia új plébánosát

Varga Ottó esperes halálával megüresedett az őrségi (őriszentpéteri) plébánia vezetői helye. Dr. Székely János megyéspüspök február 1-jei hatállyal jelölt ki új személyt a pozíció betöltésére.

Gulyás Regina Olimpia

Dr. Székely János megyéspüspök 2018. február 1-jei hatállyal az alábbi személyi változásokat rendelte el a Szombathelyi Egyházmegyében. Köbli Tamás esperesplébánost felmentette a Lenti Plébánia vezetése és a Lenti Esperesi Kerület esperesi feladatainak ellátása alól, és kinevezte a Varga Ottó esperesplébános halálával megüresedett Őriszentpéteri Plébánia plébánosává. 

Ipacs Bence atyát felmentette püspöki titkári és kollégiumi lelkészi megbízatásai alól, és kinevezte a Lenti Plébánia plébánosává. - olvashatjuk a martinus.hu oldalon.

Köbli Tamás atya 1977-ben született Körmenden. 2008. májusában szentelték fel. Jelenleg a Lenti plébánia vezetője 2013. óta. Korábban 2 évet töltött plébánosként, két évet pedig káplánként a debreceni Szent László Plébánián. (adatok: martinus.hu)

A kiemelt kép csak illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában