ujjongva fogadták

2018.01.19. 19:03

Swing és latin varázs a Tudás Fája Közalapítvánnyal

A jubileumi gála után néhány héttel kulturális körutazásra hívta a közönséget, a támogatókat a kiemelten közhasznú Tudás Fája Közalapítvány.

Tóth Kata

Romeo Dell’ Amico találkozott, énekelt is Frank Sinatrával. 2016 óta dolgozik együtt az Isis Big Banddel Fotó: Szendi Péter

 

Romeo Dell’ Amico találkozott, énekelt is Frank Sinatrával. 2016 óta dolgozik együtt az Isis Big Banddel Fotó: Szendi Péter

Ahogy arról hírt adtunk, karácsony előtt ünnepelte húszéves jubileumát a város gyermekközösségeit szolgáló szervezet, a Tudás Fája Közalapítvány.

 

A szervezők nem késlekedtek sokat a folytatással: az alapítvány kulturális körutazásának újabb állomásán koncerttel köszöntötték az új évet. De még milyen koncerttel: az Isis Big Bandet mutatta be a vépi közönségnek a konferanszié, egy olyan nagyzenekart, amely korábban még nem állt az alapítványi rendezvények színpadán. A Pintér Róbert vezette big band december 29-én Grazban lépett fel Frank Sinatra-műsorával mintegy 600 néző előtt a Stefaniensaal nevű koncertteremben – a zenekart ott Rózsa Ferenc vezényelte vendégkarmesterként. A színvonalat, a tartalmat tekintve nem adták alább Vépen sem: a művelődési házba a grazival szinte teljesen megegyező, több mint másfél órás produkciójukat vitték el, amit a közönség ujjongva fogadott. Ismert swing világslágerek hangzottak el megspékelve némi latin varázzsal és Romeo Dell’ Amico énekes, zenész, zeneszerző varázslatos hangjával, lényével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában