szemle

2018.02.02. 14:02

Látogatást tett az igazgató a szombathelyi tűzoltóknál

A Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen tartott szemlét a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója január 30-án.

Fotó: Illusztráció

Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját a felsorakozott szombathelyi tűzoltó állomány és Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, kirendeltség vezető fogadta a laktanya előtt. Az igazgató az állomány köszöntését követően tájékozódott a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság készenléti állományának napi feladatairól, és tájékoztatta az állományt az igazgatóság 2018. évi feladatairól. Ezt követően a kirendeltség szakterületi vezetői, valamint a tűzoltóparancsnokság parancsnoka külön-külön beszámoltak a 2017-es év kiemelt eseményeiről, eredményeiről, valamint a 2018-as évre meghatározott és tervezett főbb célkitűzésekről – olvasható a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában