Civil

2018.02.27. 11:45

Asztalitenisz verseny Vasalján

Szombaton Farsang Kupa Asztalitenisz versenyt rendeztek amatőröknek. A Vas Megyei Asztalitenisz Szövetség és Kemestaródfa önkormányzatának támogatásával Vasalja adott otthont a megvalósításhoz. Céljuk a sportág népszerűsítése, a sportolási és versenyzési lehetőség megteremtése volt.

Civil Tudósítónktól

Sorsolt páros kategóriában.1.Pajor Gábor - Sábler József, 2. Koltay János – Méhész Zoltán, 3. Bertai Martin - Zakics Sándor, 3. Dobos Csaba – Zakics Richárd

 

Négy asztalon versenyeztek Fotók: Gombásné Judt Magdolna

A verseny kilenc órakor kezdődött, amatőr felnőtt egyéni, páros és gyermek versenyszámokban. Huszonöt férfi és hét gyermek versenyző állhatott rajthoz. Péter Árpád alpolgármester nyitotta meg a versenyt, Zakics Richárd versenyszervező pedig ismertette a szabályokat és felolvasta a sorsolás szerinti elosztást. Az erőpróba körmérkőzéses majd egyenes kieséses rendszerben zajlott, négy asztalon. A mérkőzések három nyert játszmáig tartottak, a gyermek versenyszámban pedig két játszmáig.

Zakics Sándor sorsolás közben
Gyermek kategóriában 1. Zakics Richárd, 2. Pajor Patrik, 3. Szántó Barnabás, 3. Gombás Ádám

Az eredményhirdetést késő délután tartották. A felnőtt nyertesek serleget kaptak elismerésül.

Felnőtt kategóriában: 1. Zakics Sándor, 2. Koltay János, 3. Pajor Gábor, 3. Kovács László

Sorsolt páros kategóriában a Pajor Gábor – Sábler József páros végzett az első helyen. A felnőtt kategória győztese Zakics Sándor, a gyermekek legjobbja Zakics Richárd volt.

Sorsolt páros kategóriában.1.Pajor Gábor – Sábler József, 2. Koltay János – Méhész Zoltán, 3. Bertai Martin – Zakics Sándor, 3. Dobos Csaba – Zakics Richárd

Minden versenyzőnek gratuláció járt a sportszerű játékért és a kitartásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában