indul a tavasz

2018.03.01. 09:45

Beköszöntött a március – Jó idő és izgalmas programok várnak ránk

A fagyos február után sokan várják a márciusi enyhülést. Több munkaszüneti- és pihenőnap is lesz a hónapban.

Gulyás Regina Olimpia

 

A tél végén érkezik a napsütés Fotó: Horváth Attila

Havi időjárás

A február igazi telet hozott Vas megyébe. Megtapasztalhattuk árnyoldalát, viszont remek alkalom volt a csodás fotók készítéséhez és az érdekes kísérletek hez. Az Accuweather havi előrejelzése szerint a március viszont már jóval enyhébb lesz, mint az előző hónap volt. Lassan, de biztosan tavaszodik, 15 fok körül lehet a  legmelegebb a hónapban. Rövid fotós anyagunkban összefoglaltuk, milyen volt március első reggele. ITT érheti el.

A csillagok ígérete- szerencsés március

A Kos jegyében születettek számára ez a hónap lehet az egyik legszebb az évben, ugyanis három bolygó erősíti őt. Amennyiben egyedülálló, érkezhet valaki az életében, akivel hosszú távra tervezhet. Karrier szempontjából is nagyon előnyösnek ígérkezik ez a hónap. A Vénusz március 29-én együtt fog állni az Uránusszal. Pénzügyileg ragyogó helyzetben lesz, bármit kipróbálhat. További részleteket olvashat horoszkóp rovatunkban, ITT!

Programok

Szerezze be a tavaszi kollekció alapdarabjait, kiegészítőit a Family Centerben! Fotó: Szendi Péter

Jó programokban sem lesz hiány a hónapban. A Vas Népe szerkesztősége leginkább a Nőnapi retrofesztivált várja, ahol nem csak a '90-es évek magyar sztárjai, de Dr. Alban is fellép majd. Amennyiben bulizás helyett inkább vásárolna, napilapunk kuponjaival könnyen megteheti. A megyei kulturális programok, kiállítások, túrák listáját hetente frissítjük aloldalunkon, melyet IDE kattintva érhet el.

Jeles napok, pihenőnapok a hónapban

Március neves nappal, több ünnepnappal büszkélkedhet.  8-án kezdődik meg a sor a nemzetközi nőnappal, melynek hátteréről is olvashat korábbi cikkünkben, IDE kattintva. Március 15-e csütörtökre esik, ezért a munkaszüneti nap utáni péntek pihenőnap lesz, melyet március 10-én kell ledolgoznunk. Nagypéntek 30-án lesz 2018-ban, mely idén először lesz munkaszüneti nap. A keresztények Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és temetéséről emlékeznek meg ezen a napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában