nagy rendezvény lesz

2018.04.11. 07:00

Csipkés és tulipános fesztivál kezdődik Celldömölkön

Április 20-án, pénteken kezdődik, három napig tart a város tavaszi nagyrendezvénye, a Tulipánfesztivál. Az első estén a Balkán Fanatik lép föl a KMKK előtti téren.

Ölbei Lívia

Bármerre járunk a városban, tulipánt találunk Fotó: Gyuricza Imre

 

Bármerre járunk a városban, tulipánt találunk Fotó: Gyuricza Imre

A fesztiválnyitó 20-án 17 órakor kezdődik a KMKK galériájában, ahol Fehér László polgármester köszöntője után Vándor székely címmel nyílik néprajzi kiállítás. Itt derül ki az is, hogy kik a Minden, ami tulipán címmel meghirdetett alkotópályázat győztesei. A kárpátaljai Csipkés együttes, a kenyeri citerazenekar és Varga Diána népdalénekes ad tavaszi szerenádot 18 órakor a KMKK előtt, ugyanitt a Balkán Fanatik 20 órakor lép színre, 22 órától retró diszkó. Ebben a szellemben telik Celldömölk központjában a jövő szombat és vasárnap is. Nótaszóval, komédiásokkal, helyi termelők portékáival. Szombaton (április 21-én) 20 órakor Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar veszi birtokba a szabadtéri színpadot, a fesztivál vasárnap kórustalálkozóval ér véget a KMKK színháztermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában