VN-RENDEZVÉNY

2018.04.27. 20:18

Trend és Design tárlat: a pincétől a padlásig

A pincétől a padlásig, sőt a kertre is kitekintéssel mutat be minden szükséges eszközt, felszerelést és berendezést az április 27-én, pénteken nyílt kétnapos Trend és Design Kiállítás és Vásár az Agora sportházban.

Merklin Tímea

A tárlaton a lakással, házzal, kerttel kapcsolatos minden Fotó: Nagy Jácint

Mintegy 30 kiállító van jelen a tárlaton, mindennel találkozhatunk, ami a lakhatással kapcsolatos, az ingatlanközvetítőtől a lakástakarékon át a szemétszállításig. Mindkét napon sok kedvezmény és akció várja az érdeklődőket. A kiállítás szervezője a Rádió1, közös standot állított a Vas Népe és a szintén a Mediaworks kiadásában megjelenő Lakáskultúra magazin, nyereményjátékukon – megforgatva a szerencsekereket – akár 50 százalék kedvezményes előfizetést is lehet nyerni.

A tárlaton a lakással, házzal, kerttel kapcsolatos minden
Fotó: Nagy Jácint

– Kevés nagyobb öröm van, mint egy szépen felépített ház – mondta megnyitójában a rendezvény fővédnöke, dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke. – Az anyai nagyapám kőműves volt, a Tanép brigádvezetője, Szombathely több nevezetes épületének megépítésén dolgozott. Sokat dolgoztam vele „culágerként”, vagyis segédmunkásként, nagy tisztelője vagyok az építőiparnak. Az építkezés most megint a reneszánszát éli a tudatos gazdaságpolitikának – az alacsony kamatlábaknak és a kormány lakásépítési programjának – köszönhetően, a pénz elkezdett téglába vándorolni. Szombathelyen jelenleg több száz lakás épül.

A rendezvény főszponzora, a Vulkano Energia ügyvezetője, dr. Gutay Zoltán színpadi köszöntőjében a saját cégének eszközeit, a hőszivattyúkat, napkollektorokat és napelemeket ajánlotta, amelyeket lehet állami támogatással finanszírozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában